ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ GRAND GELATO

Η εταιρεία ιταλικών παγωτών Grand Gelato στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι και αγάπη για την παραγωγή αυθεντικών γεύσεων με εξειδίκευση στην παραγωγή Ιταλικού παγωτού. Το ιταλικό παγωτό που παράγουμε είναι μια γευστική αρμονία από φρέσκο γάλα, κρέμα γάλακτος και πρώτες ύλες από τις καλύτερες εταιρίες τις Ιταλίας χωρίς χρωστικές και με φυσικά αρώματα. Οι γεύσεις που δημιουργούμε θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ανάδειξη μέρους της Ιταλικής κουλτούρας και γεύσεων. Στο υπερσύγχρονο εργαστήριο μας που είναι εξοπλισμένο με τα ποιο σύγχρονα μηχανήματα και με άρτια καταρτισμένο προσωπικό καθημερινά παράγουμε φρέσκο παγωτό με πλήρες γάλα ( 3,5% λιπαρά ). Οι συνταγές παραγωγής παγωτού βασίζονται σε πρώτες ύλες των μεγαλύτερων και γνωστότερων εταιριών της Ιταλίας όπως: Mec3, Pernigotti, Olympic, Stella και Cresco και πληροί τις προδιαγραφές πιστοποίησης τροφίμων.

viotexnia single image 01
viotexnia single image 02

Η παραγωγή των μοναδικών γεύσεων του Grand Gelato γίνεται στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο μας το οποίο είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και εξειδικευμένο προσωπικό. Ο χώρος μας καλύπτει τα πρότυπα τυποποίησης και κατέχει πιστοποίηση προϊόντων ISO 22000 καθιστώντας την παρασκευή των παγωτών μας, υγιή και ασφαλή αποφέροντας προϊόντα άριστης ποιότητας.

Η εισαγωγή πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται στις συνταγές μας προέρχονται από τις μεγαλύτερες Ιταλικές εταιρείες του κλάδου καθότι προτεραιότητα μας είναι η επίτευξή αυθεντικών Ιταλικών γεύσεων.

ΕΣΠΑ